Nieuws Wie zijn wij Teams Contact Werken bij Andere initiatieven
Buurtzorg Nederland

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Buurtzorg Jong is een initiatief van Buurtzorg Nederland. Wij bieden hulp aan gezinnen en jongeren die problemen ervaren of zorgen hebben. Buurtzorg Jong is een nieuwe en innovatieve organisatie waar vakbekwame en ervaren professionals werken. Wij zijn gestart omdat wij vonden dat de zorg voor jeugd anders en beter kon. Wij houden van jeugd en verdiepen ons graag in hoe we vraagstukken rondom jeugd en gezin op een logische manier kunnen helpen oplossen. Wij zijn positief ingesteld en gaan ervan uit dat problemen bijna altijd zijn op te lossen.


Wij organiseren zorg voor jeugd, zonder ballast uit het verleden op een frisse en eigentijdse manier. Daarbij houden wij het graag simpel en logisch: vakmensen die werken met korte lijnen zonder bureaucratie en gewoon kunnen doen wat zij nodig vinden. Altijd in overleg en samen met de jongeren en/of het gezin.

Wat wij bieden

Buurtzorg Jong biedt professionele hulp en ondersteuning op een breed terrein en helpt een gezin tot het weer zelfstandig verder kan. Wij bieden opvoedondersteuning, psychosociale hulpverlening en financiële hulpverlening. Wij helpen bij het versterken van sociale vaardigheden, helpen leerkrachten en remedial teachers op de scholen, geven ouderbegeleiding en psycho-educatie. Wij ondersteunen kinderen en ouders bij echtscheiding en bij veiligheidsvraagstukken. Onze hulp is vooral praktisch en concreet. Wij werken vanuit een klein, zelfsturend en multidisciplinair team van hoogopgeleide en ervaren professionals.


Copyright © 2021 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.