Nieuws Wie zijn wij Teams Contact Werken bij Andere initiatieven
Buurtzorg Nederland

Een nieuwe kijk op zorg en hulp voor jeugd en gezin

Voor gezinnen

Zijn er zorgen in uw gezin? Dan is de kans groot dat Buurtzorg Jong u kan helpen. Iemand die luistert, meekijkt, adviezen geeft en praktische hulp biedt, kan een uitkomst zijn.

Wij bespreken samen met u wat er nodig is om de problemen op te lossen of te verlichten. U kunt bij ons terecht met alle vragen en zorgen die spelen in het dagelijks leven van uw gezin.
Uw gezin krijgt vanaf het begin één vaste begeleider die u helpt. Deze begeleider verdiept zich in wat voor uw gezin belangrijk is. Samen met u zoeken we naar oplossingen die het best passen binnen de mogelijkheden van uw gezin.
Wij respecteren uw privacy en zullen u altijd erbij betrekken als er contact met anderen nodig is over uw situatie.

Klik hier voor het privacyreglement.

Aanmelden

U kunt ons op werkdagen bellen of mailen voor al uw vragen, voor een advies en/of voor het maken van een afspraak. U krijgt direct een professional van het team in uw buurt aan de lijn. Wij maken dan op korte termijn een afspraak met u en komen bij u langs. Als u liever op kantoor of elders afspreekt, is dat ook mogelijk. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Onder 'teams' kunt u nakijken of Buurtzorg Jong ook werkzaam is in uw gemeente.

Voor jongeren

Maak je je zorgen of ben je onzeker? Wil je eens met iemand praten over je gevoelens of problemen? Dat kan bijvoorbeeld gaan over school, opleiding, werk, vrienden, seksualiteit, financiën, drank en drugs of de echtscheiding van je ouders. Je kunt dan terecht bij Buurtzorg Jong. Bel of mail en we kunnen ergens afspreken.

Wij zijn in jouw gemeente gratis.

Check even onder 'teams' of wij ook in jouw gemeente werkzaam zijn.


Copyright © 2020 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.