Nieuws Wie zijn wij Teams Contact Werken bij Andere initiatieven
Buurtzorg Nederland

Team Ulft en omstreken

Waarvoor u Buurtzorg Jong kunt inschakelen

Heeft u vragen over het opvoeden en opgroeien van kinderen? Buurtzorg Jong biedt professionele hulp en ondersteuning op een breed terrein aan kinderen, jongeren en hun ouders. De jeugd- en gezinsprofessionals van Buurtzorg Jong ondersteunen bij vragen of zorgen over de opvoeding, het gedrag, ontwikkeling en het dagelijks functioneren van uw kind. Wanneer het nodig is kunnen zij ook doorverwijzen naar specialistische jeugdhulp.

Hoe het werkt

Heeft u advies nodig, dan kunt u op werkdagen altijd in direct contact komen met een jeugd- en gezinsprofessional. Zij staan u bij met raad en daad. Als het nodig is komt de jeugd- en gezinsprofessional bij u thuis langs. Zij kunnen ondersteuning bieden aan ouders, kinderen en jongeren. 

Cursusaanbod

Met enige regelmaat organiseert Buurtzorg Jong cursussen voor kinderen, jongeren en ouders bij u in de buurt. U kunt hierbij denken aan cursussen over scheiding, zelfvertrouwen, opvoeding of andere onderwerpen. Als inwoner van de gemeente Oude IJsselstreek kunt u gratis aan deze cursussen deelnemen. Als u hierover meer wilt weten, neem dan gerust contact op met uw teams via de onderstaande gegevens.

Werkgebied

Team Ulft en omstreken is actief in de regio met de volgende postcodecijfers:
7070, 7071, 7076, 7077, 7078, 7080, 7081, 7083 en 7084

Sociale media

Volg Buurtzorg Jong Oude IJsselstreek via onze sociale media.

Social LinkedInSocial FaceBSocial Twit

Contact

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

Bel ons: 06 3073 8834
E-mail ons: oude-ijsselstreek@bzjong.nl
Bezoekadres:
De Blenk 2
7071 LH
Ulft
Postadres:
De Blenk 2
7071 LH
Ulft

Copyright © 2020 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.