Nieuws Wie wij zijn Teams Contact Werken bij Andere initiatieven
Buurtzorg Jong

Team Zaltbommel Dorpen

Buurtzorg Jong in Zaltbommel

Buurtzorg Jong is er voor alle inwoners van de gemeente Zaltbommel. We zijn opgedeeld in twee teams. Beide teams voeren hetzelfde werk uit.

  • Team Zaltbommel Stad: voor alle inwoners van de stad Zaltbommel.
  • Team Zaltbommel Dorpen: voor alle inwoners van de dorpen van gemeente Zaltbommel: Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert, Nieuwaal, Poederoijen en Zuilichem.

Wat doet Buurtzorg Jong?

Als u een vraag heeft, merkt dat u vastloopt of zich zorgen maakt over de ontwikkeling of opvoeding van uw kind, dan kunt u tijdens kantooruren direct in contact komen met één van onze medewerkers via onderstaande contactgegevens. Deze zal dan met u bespreken waar u tegenaan loopt en hoe we u hierin kunnen ondersteunen. Na uw aanmelding wordt op korte termijn een afspraak gemaakt voor een intakegesprek, u krijgt dan alle ruimte om uw verhaal te doen, daarnaast zal ook meer over Buurtzorg Jong en onze werkwijze worden uitgelegd. Na dit intakegesprek wordt binnen het team gekeken welke medewerker u het beste kan ondersteunen in uw (hulp)vraag. We streven naar één contactpersoon voor uw gezin, zodat u zo min mogelijk met verschillende medewerkers te maken krijgt en hierdoor niet steeds uw verhaal hoeft te doen.

Waarvoor kunt u contact met ons opnemen?

Heeft u een vraag of zorgen over de ontwikkeling of opvoeding van uw kind?
Buurtzorg Jong biedt op een breed terrein professionele hulp en ondersteuning aan kinderen, jongeren en hun ouders. Wij kunnen veelal zelf de ondersteuning en begeleiding bieden aan gezinnen en jongeren in de leeftijd van 0 t/m 23 jaar. Daarnaast is er vanuit de gemeente Zaltbommel een groot netwerk van zorgaanbieders, waar wij u naar kunnen doorverwijzen. Hierdoor kan direct de juiste ondersteuning worden ingezet voor uw (hulp)vraag of zorgen. Aan de ondersteuning door Buurtzorg Jong zijn voor inwoners van de gemeente Zaltbommel geen kosten verbonden.

Team Zaltbommel Dorpen

Team Zaltbommel Dorpen richt zich op alle dorpen van de gemeente Zaltbommel: Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert, Nieuwaal, Poederoijen en Zuilichem. Het team Zaltbommel Dorpen bestaat uit elf teamleden waarvan ieder met zijn of haar eigen achtergrond en professionele kennis. Door de diversiteit in het team kunnen we u bij (hulp)vragen op veel verschillende gebieden ondersteunen. Denk hierbij aan opgroei- en opvoedvragen, gedragsproblemen, psycho-educatie rondom psychische problematiek en vele andere vragen of zorgen rondom de ontwikkeling van uw kind. De verschillende achtergronden in het team zorgen ervoor dat er gekeken kan worden welke van onze medewerkers het beste bij uw gezin en de (hulp)vraag kan aansluiten.

Contact

Voor gezinnen wonend in de dorpen van de gemeente Zaltbommel

Bel ons: 06 2074 4148
E-mail ons: zaltbommeldorpen@bzjong.nl
Bezoekadres:
Hambloksestraat 5b
5308 KN
Aalst
Postadres:
Hambloksestraat 5b
5308 KN
Aalst

Cursusaanbod

Naast het bieden van individuele ondersteuning in uw gezin, bieden wij ook diverse trainingen en cursussen aan, zowel voor kinderen als voor ouders. Deze cursussen en trainingen kunnen gericht zijn op opvoeding, zelfvertrouwen, scheiding of andere onderwerpen. Als inwoner van de gemeente Zaltbommel kunt u gratis deelnemen aan onze trainingen of cursussen. Voor vragen of informatie over ons cursusaanbod kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Buurtzorg Jong bij huisarts van den Dool

Afbeelding1Om zichtbaarder voor u te zijn en u beter van dienst te kunnen zijn is Buurtzorg Jong een samenwerking gestart met huisarts van den Dool in Nederhemert. Daarom zal ik vanaf nu elke vrijdagmiddag van 14:00-17:00 uur, namens Buurtzorg Jong, aanwezig zijn op de Praktijk van dr. van den Dool.

Ik ben Petra Bergmans en werk als jeugd,- gezinsbegeleidster bij Buurtzorg Jong Zaltbommel Dorpen. Inmiddels werk ik 34 jaar in de vrijwillige jeugdhulpverlening.

U kunt met allerlei (kleine en grote) vragen over opvoeden en andere gezinszaken bij mij terecht. Ook jongeren kunnen bij mij binnenlopen voor een gesprek of als ze een praatje willen maken. Ben je of is uw kind tussen de 0-23 jaar kunnen we wellicht iets voor u betekenen!

Met de huisarts is afgesproken dat u via hem of de assistente een afspraak met mij in kunt plannen. U kunt ook direct een afspraak maken door te bellen met mij of met het team. U mag me altijd bellen om een vraag te stellen of iets te bespreken. Ook is het mogelijk dat we een afspraak maken en dan bijvoorbeeld bij u thuis afspreken.

Er wordt geen informatie uitgewisseld tussen de huisarts en Buurtzorg Jong buiten uw medeweten om. Het kan soms wel in uw belang zijn dat beide hulpverleners overleggen. Daarvoor vragen we altijd eerst om uw toestemming.

Petra Bergmans

  • Telefoonnummer: 06-22132874
  • E-mailadres: p.bergmans@bzjong.nl
  • Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag

Copyright © 2022 Buurtzorg Nederland. Alle rechten voorbehouden.